Extra info

De Bed & Breakfast, de webshop en onze Stichting

Al de opbrengsten van de Bed & Breakfast gaan naar de verzorging van de door ons opgevangen honden.
Voor onze honden hebben wij door jarenlange ervaring een assortiment ondersteunende producten en medicijnen ontwikkeld om onze honden in een perfecte conditie te houden en een goed en aangenaam, comfortabel leven te bieden.

De webshop HondenGezondheid.nl

Gasten in onze Bed & Breakfast zagen de resultaten van de door ons ontwikkelde producten en van de producten die wij van elders betrokken. Zo ontstond er een vraag naar deze producten. Dit was voor ons reden de producten aan te gaan bieden in een webshop.
Neem een kijkje in de webshop: www.hondengezondheid.nl

Onze stichting Hond en Gezondheid

Honden aan hun lot overlaten?
Nou, echt niet want als er iets is wat ons echt aan het hart gaat, zijn het wel onze honden. Deze schatten verdienen het namelijk zo om gelukkig door het leven te gaan. Zij zijn al eerder verstoten door “de mens”, dat verdienen zij niet nog een keer. Daarom hebben we een keuze gemaakt en de stichting opgezet.

Deze stichting is opgezet om ervoor te zorgen dat de 22 hulpbehoevende honden de hulp blijven krijgen die ze nodig hebben. En in de toekomst de echte kansloze honden een leven te geven zoals de honden het hier nu hebben. Want wanneer iemand een hond vindt die zo in slechte staat is of zulke ernstige gedragsproblemen heeft, dan kunnen ook wij niet onze ogen sluiten. Dus alleen honden die het zonder alle benodigde therapie mogelijkheden niet gaan redden, zullen we opnemen. Echter ook dan moet het financieel toelaatbaar zijn en jullie hulp nodig hebben.

Site: www.stichtinghondengezondheid.nl
Telefoon: 0032(0)84-456932
Mail: info@stichtinghondengezondheid.nl

Domaine du Chien – Hond en gezondheid

Rue Saint Donat 25
6987 Devantave
België

0032 (0)84456932